top of page
IMG_1946-JENS_edited.jpg

Välkommen  till Greveholms Gourmet,  var vi erbjuder hemleverans av närproducerad kvalitetskött . 

Jens-Ole Laustsen, Greveholms Gourmet

Från hjärtat av Skåne.

-   OM OSS  -

Trenden att konsumera lokalt ligger nu i allas intresse. Pandemin och vår negativa påverkan på miljön har påskyndat vår beteendeförändring. Man inser nu hur viktigt det är att stödja det som produceras lokalt, den svenska ekonomin och miljön.

Vår vision är enkel, att leverera det bästa kvalitets kött. Våra kunder kommer att kunna få färska råvaror hemlevererad inom Skåne med omnejd.

Greveholms Gourmet ägs och drivs av Jens-Ole Laustsen, som har mer än 30 års erfarenhet inom grisuppfödning.

Greveholms Gourmet grisarna växer upp i ett modernt nyrenoverat stall med fri tillgång på foder, vatten och halm. Grisarna har tillgång till en stor box vilket medför att dem har möjlighet att springa mer runt än i en traditionell box. Grisarna har 5 duktiga djurskötare som dagligen tar hand om dem och tillser att djurhälsan och stallmiljön alltid är optimal.

 

Viktigt för oss är att skapa en bra miljö både för djur och människor. I vår nybyggda stall är det installerat energisnål ventilation, LED lampor som ger bra ljus samt extra foderplatser, vattenkoppar och halmhäckar.
För att optimera grisarnas närmiljö har vi installerat vattenburen golvvärme för bästa komfort på kalla vinterdagar.
Vi har också installerat ett dusch system som sprider en dimma med vatten för att kyla ner grisarna på varma sommardagar.


På gården finns där solceller på taket som förser gården med 25% av energiförbrukningen.
Jordvärme används för att värme upp stallarna. 

GG size 600 RGB-2022.png
bottom of page